De implementatie van onze producten in uw bedrijf ziet u bij voorkeur als een project

Wij kunnen direct of via onze partners alle benodigde diensten voor dit doel leveren. Een eerste studie wordt aanbevolen om de omvang en de haalbaarheid van het project te bepalen.

Consultancy
+20 jaar ervaring, dat telt! In een paar vergaderingen kunnen we vaststellen wat uw baan bijzonder maakt en hoe standaardoplossingen kunnen worden aangepast aan uw behoeften.
Opleiding
Van dagelijks gebruik tot de meest geavanceerde programmering tot en met de volledige administratie van elk systeem, wij bieden training op maat om u autonoom te maken.
Installatie
In nauwe samenwerking met uw IT-team kunnen we in de loop van de tijd test- en productie-installaties en updates leveren.
Tekenen van databases, sjablonen en schermen
Op basis van uw behoeften bieden we de optimale structuren door pragmatisme en nauwkeurigheid te combineren om systemen van menselijke maat na verloop van tijd eenvoudig te onderhouden.
Programmering van specifieke applicaties
Vaak synoniem met snelle productiviteitswinst, zijn specifieke toepassingen een van onze specialiteiten. Gegevens laden.
Laadgegevens
Vaak bestaan ​​er al gegevens in ongelijksoortige formaten. In plaats van alles opnieuw te coderen, helpen we de databases te vullen en te verrijken voor een snellere productie.
Project volgen
We ondersteunen onze klanten gedurende het hele project en we blijven betrokken tot de succesvolle start van de productie.